ΧΟΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΑΝΙΑΣ: Ο Δάσκαλος του Social Dancing

Με 28 παραρτήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα, ο Δημήτρης Κράνιας μπορεί με περηφάνεια να δηλώσει πως διαθέτει την 3η μεγαλύτερη αλυσίδα σχολών χορού, στον κόσμο..!

Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην ηλικία των 16 ετών, συνεπαρμένος τότε από τους latin χορούς που ήταν στη μόδα. Σπούδασε μαθηματικός, τον κέρδισε όμως ο χορός, με τον οποίο άρχισε ν’ ασχολείται επαγγελματικά το 2001. Τα τελευταία 5 χρόνια, άνοιξε την αλυσίδα The Dance Club, με σχολές στην Αττική, την Πάτρα και την Καλαμάτα.

Δημήτρης ΚράνιαςΣτην σχολή χορού The Dance Club, ο Δημήτρης Κράνιας διδάσκει όλους τους διεθνείς και ελληνικούς χορούς του λεγόμενου Social Dancing, τους χορούς δηλαδή που χορεύει κάποιος σε ένα club, σε ένα γλέντι ή ακόμα και σε ένα πανηγύρι: από latin χορούς όπως Mambo, ChaChaCha, Salsa και Bachata, ευρωπαϊκούς όπως Tango και Waltz, μοντέρνους όπως Rock n Roll και Disco, μέχρι τους ελληνικούς, λαϊκούς και παραδοσιακούς.

Η συμμετοχή του στις 2 πρώτες σεζόν του δημοφιλούς τηλεοπτικού show Dancing with the Stars, έκανε τον Δημήτρη Κράνια ακόμη πιο γνωστό στο ελληνικό κοινό. Τα τελευταία χρόνια διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία τους διαγωνισμούς χορού Mall of Dance Competition, με τη συμμετοχή διεθνών καταξιωμένων κριτών και χορευτές ηλικίας από 5 ετών, έως και άνω των 60!

mall of danceΜπορείτε ν’ ακολουθήσετε το The Dance Club στα Social Media:

2 Comments

Click here to post a comment