ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΛΑΚΗ: Είμαι φανατική του Survivor

Είναι η ίδια Survivor σε έναν από τους πιο ανταγωνιστικούς χώρους της showbiz: τις πίστες!

Παρακολουθεί φανατικά το reality show του ΣΚΑΪ, είναι με τους Μαχητές, αλλά θέλει να δει νικητή τον Ντάνο. Θα πήγαινε και η ίδια στον Άγιο Δομήνικο για να ζήσει από κοντά τις κακουχίες του Survivor, και να αγωνιστεί για ζηλευτά έπαθλα. Η ίδια άλλωστε γυμνάζεται συχνά, και θα μπορούσε άνετα ν’ ανταγωνιστεί οποιαδήποτε αντίπαλο.

Μαρία ΚαρλάκηΑπό τις πιο γλυκές λαϊκές φωνές, η Μαρία Καρλάκη έχει ήδη κυκλοφορήσει 2 δίσκους και 2 single, ενώ έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Παρόλο που μπορεί να σας μπερδέψει με τον πανέμορφο παρουσιαστικό της, και να την περάσετε για μοντέλο, η Μαρία Καρλάκη έχει αποδείξει πως η μεγάλη της αγάπη είναι το τραγούδι, και θα παραμείνει πιστή σε αυτό.

Η τελευταία της δουλειά είναι το “Πως γίνεται”, από την Heaven Music, σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Ηλία Φιλίππου:

Η Μαρία Καρλάκη εξομολογείται στο thegreekstars.com πως νιώθει ακόμα δίπλα της τον Παντελή Παντελίδη, με τον οποίο είχε μια πολύ στενή σχέση. Έχει χτυπήσει ένα τατουάζ στον ώμο της με έναν στίχο του Παντελή, της λείπει πολύ και κρατά μέσα της όσα έμαθε από τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Καρλάκη ΠαντελίδηςΑκολουθήστε την Μαρία Καρλάκη στα social media:

Ευχαριστούμε θερμά τον Μπάμπη Γιαννικόπουλο του πανέμορφου lounge cafe Penarrubia στο Άλιμο.

penarrubia

Add Comment

Click here to post a comment