ΜΟΔΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ: Η Ελληνίδα Brand Ambassador

Είναι μόλις 20 Μαΐων, κι όμως ήδη διαπρέπει στον παγκόσμιο χώρο της Μόδας!

Οι δεκάδες χιλιάδες followers που ακολουθούν την Χριστίνα Τσακιρίδου, περιμένουν καθημερινά τη νέα της ανάρτηση με την οποία  συμβουλεύει νέες κοπέλες πώς να συνδυάζουν σωστά τα ρούχα τους. Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς πως αρκετοί οίκοι μόδας εμπιστεύονται την Χριστίνα Τσακιρίδου να προωθεί με το δικό της ανεπανάληπτο στυλ, τις τελευταίες τους κολεξιόν…

Με όπλο τα λαμπερά πράσινα μάτια της, τι πανέμορφες καμπύλες της και ένα ύψος σπάνιο για Ελληνίδες, η Χριστίνα Τσακιρίδου κέρδισε με σχετική ευκολία το 2015 τον τίτλο της “Β΄ Σταρ Πελοπόννησος”, ενώ εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διαγωνισμό Miss Tourism Queen International, που έγινε στην Κίνα, αλλά και στην Τουρκία, όπου συμμετείχε στον παγκόσμιο διαγωνισμό Miss Photo model of the Universe, όπου κατέκτησε τον τίτλο «ΜissPress».

Παρά τα… χαρίσματα που της παρείχε ολόψυχα ο Θεός, η Χριστίνα Τσακιρίδου δούλεψε σκληρά τα τελευταία χρόνια για να εδραιωθεί στο χώρο της showbiz και του modelling. Δεν αρκέστηκε μόνο στη συμμετοχή της στα καλλιστεία, αλλά διαθέτει ήδη πτυχίο ως make up artist, ενώ ολοκληρώνει τις σπουδές της σε έναν ακόμη σημαντικό κλάδο για την ευεξία και την ομορφιά του ανθρώπου, την διατροφολογία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

Ευχαριστούμε θερμά τους υπευθύνους της Λίμνης Βουλιαγμένης για την ευγενική παραχώρηση του πανέμορφου χώρου τους, μία πραγματική όαση γαλήνης και πρασίνου, πολύ κοντά στην πόλη της Αθήνας.

Add Comment

Click here to post a comment